nlc.hu
Család

Vilmos herceg Tina Turnerről és édesanyjáról mesélt

Vilmos hercegnek Tina Turnerről mindig édesanyja, Diana fog az eszébe jutni

A nemrég elhunyt világsztár egyik dalához kedves emlékek fűzik Vilmos herceget.

Vilmos herceg még 2021-ben, egy podcastben osztotta meg, hogy melyik a sláger, ami nagyon kedves emlékeket ébreszt benne. Mint kiderült ez a dal nem más mint a The Best című szám Tuna Turnertől, ugyanis mindig ez szólt, amikor édesanyja, Diana hercegné vitte az iskolába őt és testvérét, írja a 24.hu

„Ez az a dal, ami élénken él az emlékeimben, mindig velem marad, és a mai napig imádom. A hátsó ülésen voltunk az öcsémmel, énekeltük, igazi családi pillanat volt. Anyám vezetett, ő is énekelt, és még a biztonsági ember, aki velünk tartott, ő is bekapcsolódott néhanapján. Énekeltünk, hallgattuk egészen az iskola kapujáig. Amikor újra meghallom ezt a dalt, visszarévedek azokba az időkbe, az autóba, rengeteg szép emléket előcsalogatva anyámról” – mondta.

Tina Turner és Diana hercegné 1986-ban

Tina Turner és Diana hercegné 1986-ban Londonban. (Fotó: Princess Diana Archive/Getty Images)

Tina Turner 2023. május 24-én hunyt el Zürich melletti Kusnachtban lévő otthonában. Az énekesnőnél 1978-ban diagnosztizáltak magas vérnyomást, 2016-ban pedig a bélrákkal kellett felvennie a harcot, ezzel egyidőben pedig a veséi is leálltak, aminek következtében transzplantációs műtéten esett át, második férje, Erwin Bach ajánlotta fel neki a veséjét.  A sztár halála az egész világot megrendítette. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top