nlc.hu
Család

Nem él egy fedél alatt ez a házaspár

Az esküvő után sem költöztek össze, és szerintük ez a tökéletes házasság titka

Ugyan az egyik ok, amiért nem bútoroztak össze, már nem szempont, mégis kitart a különélés mellett ez a pár.

Vannak párok, akik szerint kapcsolatuk sokat köszönhet annak, hogy nem egy ágyban, sőt, nem egy szobában alszanak. Bianca Turetsky és férje, Peter Bach emelte a tétet, ők nem is élnek egy lakásban, illetve házban, és nekik ez így tökéletesen megfelel. 

Bianca Turetsk és Peter Bach

Fotó: Instagram / biancaturetsky

És miért választották a különélést? Turetsky szereti, hogy otthonát csak macskájával kell megosztani, és Bach pedig szívesen él együtt fiával, ettől persze még összebútorozhattak volna, de a férfi gyermeke sajnos allergiás a macskákra, és ez nyomós érv volt.

„42 éves voltam, amikor először kimondtam a boldogító igent. Mire ez sikerült, felépítettem az életemet. Senkit nem tett volna boldoggá, ha a hagyományokat követjük. Miért kellene a régi szokásokhoz ragaszkodnunk? Miért nem találhatjuk ki menet közben, mit akarunk? És ki mondja meg, milyennek kell lennie egy jó házasságnak?”

– nyilatkozta Bianca Turetsky.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Bach fia közben kollégista lett, de a pár továbbra is inkább külön él. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne töltenének együtt rengeteg időt, hetente többször is átjárnak egymáshoz, de mindig hazamennek a saját otthonukba. 

Majdnem hat éve együtt vagyunk, de ha összefutunk hétköznap esténként, olyan, mintha randiznánk. Szerintem ez a titka annak, hogy boldog párkapcsolatban élünk.

(via Index)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top