nlc.hu
Család

OnlyFans, mint közös vállalkozás?

„Ez az egyik legjobb dolog a kapcsolatunkban” – őszinte vallomások az OnlyFans modellek férjeitől

Egyre többen regisztrálnak az OnlyFans-re, úgy is, ha boldog párkapcsolatban vagy esetleg házasságban élnek. Most hét olyan férfi tárta fel az igazságot házasságáról, akik OnlyFans modelleket vettek feleségül.

Emma Witt munkája során gyakran ír a szexiparról, ezáltal sűrűn találkozik olyan férfiakkal, akik váltig állítják, hogy soha nem randiznának egy OnlyFans modellel. Azt mondják, hogy természetesen az egy éjszakás kalandtól nem zárkóznának el, azonban leélni valakivel egy életet már teljesen más tészta. 

OnlyFans applikáció

Fotó: Getty Images

Az OnlyFans oldallal rendelkező nők dögösek, vélhetően szexuálisan nyitottabbak, továbbá rengeteg pénzt keresnek. De akkor mi tántoríthatja el a férfikat attól, hogy feleségül vegyenek egy ilyen modellt? A leglogikusabbnak talán a féltékenység tűnik, azonban az a hét férfi, aki egy OnlyFans modellel házasodott, úgy nyilatkozott, hogy teljesen elfogadják a tényt, miszerint feleségük aktívan tevékenykedik a platformon. A legtöbb esetben még biztatják is őket arra, hogy saját fiókot indítsanak.

Az OnlyFans közös vállalkozás vagy inkább szexuális vágyak kielégülése?

Akadnak olyan párok, akik közösen hozták meg a nagy döntést. Jordan és Evie Euphoric elmondása alapján szerettek volna előre lépni az életükben és ezt látták a legjobb megoldásnak. 

Előrelépésként házat akartunk venni. Mivel minden nagyon megdrágult, úgy döntöttünk, hogy Evie-nek kellene létrehoznia egy oldalt

– nyilatkozta a modell férje a Vice-nak

Ennek ellenére vannak olyan párok is, akik sokkal inkább a saját kedvtelésükből regisztráltak, mintsem anyagi okok miatt. Zac és Emmy Rosa szintén boldog házasságban élnek. Kezdetben a férfi biztatta arra feleségét, hogy regisztráljon a platformra, mivel a férfit felizgatja, ha más férfiak is nézik a párját. Zac azt is elmondta, miszerint azért is motiválta feleségét, hogy mindenki láthassa a hihetetlen szexuális életüket. Jordan szintén osztotta ezt az életérzést. 

Evie-vel már korábban is jókat szexeltünk. Úgy gondoltuk, ha az emberek fizetni akarnak azért, hogy megnézzék, miért ne kereshetnénk belőle egy kis pénzt?

-mondta Jordan.

Vincent és Valentina Bellucci ezt sokkal inkább egy lehetőségnek tekinti arra vonatkozóan, hogy fellendítsék a szexuális életüket. A férj véleménye szerint természetesen némi féltékenység elkerülhetetlen a kapcsolatban, azonban abban az esetben, ha felesége más férfiakkal forgat, sokkal inkább megfigyelő üzemmódba kapcsol, amit később az ágyban kamatoztat. Ez mit is jelent? 

Ha egy férfival forgat, és tetszik neki egy bizonyos póz, amit a magánéletünkben nem szoktunk csinálni, ez egy újdonság lehet, amit mi is kipróbálhatunk az otthonunkban 

-mesélte Vincent.

Úgy tűnik, hogy Vincent számára ez sokkal inkább egyfajta motivációt jelent, mintsem féltékenységet, hiszen azt is elárulta, hogy a regisztráció óta egyre csak jobb és jobb lett a szexuális életük. Ezt a véleményt pedig nem egy férfi osztotta. 

Jack elmondta, hogy felesége ezáltal sokkal nyitottabb lett, és sokkal szívesebben próbál ki új dolgokat a hálószobában is. 

A független nők önértékelési problémát okozhatnak a férfiakban?

A szexuális előnyök mellett felsorolták a platform anyagi vonzatát is. Néhány pár elmondása alapján sokkal nyugodtabbak azóta, mióta enyhültek az anyagi gondjaik.

Akadnak azonban olyan férfiak is, akiknek önértékelési gondjaik akadtak a magas kereseti különbségek miatt. 

Az, hogy ő tényleg nagyon jól keres, inkább az önértékelésemet érintette, mert hozzászoktam ahhoz, hogy én gondoskodom róla

– mondta Jack. 

Heidi V. például hat számjegyű összeget keres havonta, ami már elég volt ahhoz, hogy mérnöki munkáját otthagyva felnőttfilmes tartalomgyártással foglalkozzon. 

Heidi és férje még az egyetemen találkoztak, mindketten mérnöki diplomával rendelkeznek. A pár egyfajta közös vállalkozásként, együtt forgatják le az összes videót.

A tartalomgyártás rengeteg időt és energiát igényel, ezért párja elmondta, hogy sokkal inkább a nő idejére féltékeny mintsem a férfiakra. 

Bűntársak vagyunk és ezt a családunkért tesszük– mondta.

Összességében a férfiak többsége úgy nyilatkozott, hogy számukra ez csak munka, és a felhasználókat fizető ügyfélként kezelik. Arról is beszámoltak, hogy az életük sokkal jobb lett, mióta a feleségük OnlyFans modellként dolgozik. Volt, aki úgy jellemezte, hogy ez a legjobb dolog, ami történhetett a kapcsolatukban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top