nlc.hu
Család

Beragadt a hullámvasút, órákon át lógtak rajta a gyerekek

Videó: órákon át lógtak fejjel lefelé egy hullámvasúton a fesztiválon

Nyolcan ültek a hullámvasúton, közülük heten gyerekek.
Hullámvasút

Az amerikai Wisconsin államban megrendezett Forest Country Festival most vasárnap tartott utolsó napja nem úgy alakult, ahogy azt tervezték. Az egyik hullámvasút ugyanis meghibásodott, ezért három órán keresztül kellett fejjel lefelé lógniuk a rajta ülőknek.

Nyolcan váltottak jegyet a hullámvasútra abban a körben, heten közülük gyerekek voltak. Szerencsére azonban senki sem sérült meg. „Mind nagyon ügyesek voltak. Természetesen meg voltak ijedve. Jó sokáig voltak fejjel lefelé” – mondta Erica Kostichka, a tűzoltók szóvivője a WSAW nevű lapnak.

Az esetről több videó is készült. Az egyik látogató, Scott Brass a Facebookon osztotta meg a saját felvételeit, amin látható a beakadt hullámvasút. „Mindenki épségben lejutott. Nagy elismerés a kislánynak, aki azt mondta a tűzoltóknak, hogy az idősebb férfit vigyék le először, mert látja, hogy nem érzi jól magát. Medált adnék neki a bátorságáért” – írta. Mutatjuk a videókat is!

Hogy mi okozta a hullámvasút meghibásodását, nem tudni. Mint mondtuk, senki nem sérült meg, de a tűzoltók szerint egy személyt elszállítottak a kórházba kivizsgálásra.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top