nlc.hu
Család

Új otthonra talált kóbor kutya

Puszikat kezdett osztogatni a kóbor kutya, mikor rájött, hogy otthonra talált

Megható, hogy milyen boldog volt ez a kis állat, amikor rájött, hogy most már biztonságban van. Megilletődött cukiságból, pusziosztó kedvenc lett.
Kóbor kutya

Shelby Davis 10 órát autózott Denverből (Colorado) Arizonába egy munkahelyi esemény miatt. Nem sokkal éjfél előtt érkezett be a szállodába, de már nem tudott becsekkolni, ezért körbejárta a parkolót, ahol egy szempár meredt rá a sötétben.

A nő a Soul Dog Rescue igazgatójaként azonnal felismerte, hogy az őt figyelő kis lény egy kóbor kutya. Nem számított arra, hogy ilyen késő este talál egy kölyköt, de a felszerelése nála volt, így azonnal akcióba lépett. Odament a kölyökhöz, aki minden további nélkül hagyta, hogy felvegye és betegye a furgonjába. Szegény pára látszatra is beteg volt, zörögtek a csontjai, a szőre foltokban hullott.

Davis másnap este visszament Coloradóba, és egyenesen az állatorvoshoz vitte Braydont – ezt a nevet adta a kutyának. A fürdés és kivizsgálás után az édes kölyök összegömbölyödött a kenneljében, így megkezdődhetett a kezelése. Szerencsére az ideiglenes gazdira sem sokat kellett várnia, az egyik önkéntes fülig beleszeretett a négylábúba, aki egy hét alatt abszolút be is illeszkedett a nevelőcsaládja életébe.

Puszikat osztogatott, ugrált, egészen érzelmessé vált, „egyik kutyaágyból a másikba ment, szerintem még sosem aludt ilyen puhán – tette hozzá az ideiglenes örökbefogadója. – Ő a legédesebb, legszelídebb lélek. Szeret a kanapén ülni és csak bújni! Szeret mindenkit, akivel találkozik, és megöleli és puszizza őket.

Nem mellesleg a család többi kutyájával is nagyon jól kijön, így már csak arra várnak, hogy egészséges legyen, és végleges gazdit keresnek neki, akit elhalmozhat szeretettel és kutyapuszikkal.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top