nlc.hu
Szabadidő

A kennelben lévő magányos kutya mindenkinek szeretné megfogni a kezét

Ismerd meg Edent, aki egy kennelen keresztül nyújtja ki a tappancsát, hogy mindenkivel kezet fogjon!

Eden egy kóbor kutya, aki hetekig egy fa alatt élt. A járókelők adtak neki ennivalót, azonban senki nem akarta megmenteni. A kutyát végül egy állatkórházba szállították, de igazából a szeretetre van a legnagyobb szüksége. A kennelen keresztül nyújtja ki tappancsát mindenkinek, akivel találkozik.

Eden kóbor kutya volt, aki egy fa alatt élt egészen addig, amíg megmentették – írja a The Dodo.

Suzette Hall, a Logan’s Legacy kutyamentő szervezet alapítója nem tudja az okát, hogy pontosan miért kezdett el a kutyus egy fa alatt élni, így az is lehet, hogy korábbi gazdái hagyták ott. Az biztos, hogy a kutyamentő érkezésekor már régóta ott volt. 

A lapnak elmondta, hogy a kutyus hetekig a fa alatt élt, ahonnan nem akart elmenni. Az emberek amikor észlelték a kóbor kutya jelenlétét, ételt hagytak a fa alatt, azonban senki sem akarta megmenteni, így amikor Suzette először hallotta az állat történetét, nem vesztegette az időt, hanem azonnal a segítségére sietett. 

Eden a kórházi kennelben nyújtja ki a mancsát az éppen arra járóknak

Eden a kórházi kennelben nyújtja ki a mancsát az éppen arra járóknak (Fotó: Facebook/Suzette Hall)

„Tudta, hogy segítséget kap – mondta Hall. – Tudta, hogy eljött az ideje, hogy ne a fa alatt éljen” – mesélte. 

Hamarosan állatorvoshoz is elvitte, ahol kiderült, hogy Edennek fájdalmas bőrbetegsége van, illetve súlyosan alultáplált, ezért az állatorvosok egy kennelben helyezték el, hogy pihenni tudjon. Ez idő alatt valaki éppen a kennel mellett sétált, amikor észrevette, hogy Eden fehér tappancsa átnyúlik a kennelen. 

Megfogja a kezünket, majd a legédesebb üvöltést adja ki, mintha azt mondaná: Szeretlek

– mondta. 

A kutyus azóta mindenkinek kinyújtja a mancsát, aki a közelben jár, mintha csak egy kis szeretetre vágyna. Suzette elmondta, hogy minden erejükkel azon dolgoznak, hogy megtalálják Eden számára a tökéletes családot, ami ugyan hosszabb időt vesz igénybe, de biztosak abban, hogy a leendő gazdija is pillanatok alatt beleszeret majd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top