nlc.hu
Család

Steiner Kristóf családja

Steiner Kristóf és férje lemondott az örökbefogadásról

Az egykori tévés őszintén vallott az érzéseiről.

Bár Steiner Kristóf néhány éve még apa akart lenni, ma már lemondott ezekről a terveiről. Férjével, Nimrod Dagannal úgy érzik, így kerek az éltük.

„A legjobb barátaink, Kinga és Máté, az előbbi szerkesztőm volt a Viva TV-nél, az utóbbi az első könyvem óta a fotósunk, sok éves próbálkozás után másfél éve ikerlányok szülei lettek. Minket kértek fel keresztapukáknak. Ők így négyen nagyon fontos szerepet játszanak az életünkben. Sok időt töltünk együtt, hiszen részben itt is laknak a félszigeten. Kingáék és a lányok is úgy tekintenek ránk, mint családtagokra” – magyarázta a híresség, majd így folytatta.

„Nimivel azt érezzük, hogy a mi kapcsolatunk stabil és kerek, úgy ahogy van és nem akarnánk ebbe belehozni egy olyan új energiát, amelyet egy gyerek jelent. Azt be kell látni, hogy egy kapcsolat is megváltozik egy gyerek érkezésével, mi pedig a korábbi kapcsolatainkban szenvedtünk már annyit, hogy a legfontosabbak szeretnénk maradni egymásnak” – árulta el a műsorvezető, aki regisztrált férjével az OnlyFansra. 

Steiner Kristóf

Steiner Kristóf és férje, Nimrod Dagan (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top