nlc.hu
Sztárok

Steiner Kristóf és férje az OnlyFans-en

Steiner Kristóf ezért regisztrált a férjével az OnlyFansra

Kiderült, mennyire enged bepillantást az intim pillanataikba.

Őszinte interjúban vallott Lakatos Leventének Steiner Kristóf az életéről. A 41 éves exműsorvezető elmondta, miért regisztráltak a férjével, Nimróddal az OnlyFansra, és mit mutatnak meg ott pontosan az előfizetőiknek – írja a Blikk.

Steiner Kristóf

Steiner Kristóf arra biztat, hogy merjük vállalni a testünket – Forrás: Levente Klubja – videó / YouTube

„Az elsődleges ok az volt, hogy havonta történik meg velünk az Instagramon, hogy leszedik egy posztunkat és azt írják, az meztelenség és pornográfia népszerűsítése, pedig ilyesmi a mi oldalunkon nem történik. Azt szerettük volna, hogy legyen egy olyan platform, ahol nem kell tartanunk ettől” – indokolta.

Steiner Kristóf arról is beszélt az interjúban, hogy mennyire engednek bepillantást az intim pillanataikba. „Soha nem csináltunk olyan képet vagy videót magunkról, amin egészen konkrétan látszódunk” – jelentette ki az egykori műsorvezető, aki számára kimondottan fontos dolog a meztelenség, valamint a szexualitás kommunikációja és annak elfogadása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top