nlc.hu
Sztárok

Steiner Kristófék hivatalosan is összeházasodtak

Steiner Kristófék hivatalosan is összeházasodtak

Portugáliában mondta ki az igent Steiner Kristóf és párja.
Steiner Kristóf

Steiner Kristóféknál hatalmas a boldogság, ugyanis párjával, Nimrod Dagannal most már hivatalosan is összeházasodhattak, Portugáliában mondták ki a boldogító igent.

Az RTL Klub Reggeliben Steiner Kristóf azt mondta, a „legtöbb európai országban sajnos komplikált meleg párként összeházasodni”, de Portugáliában jóval könnyebb dolguk volt, úgyis össze tudtak házasodni ott, hogy nem is élnek az országban.

Eredetileg csak azért mentünk, hogy foglaljunk egy időpontot az esküvőre, de ott közölték velünk, hogy ha akartok, akár holnap összeházasodhattok

– mondta Steiner Kristóf, akinek a sógora elítéli a melegeket. 

Beszélt arról is, hogy az elmúlt időszakban sok helyzetben megtapasztalták, hogy nincsenek ugyanolyan jogaik, ha nincsenek összeházasodva, ezért érezték fontosnak a hivatalos házasságkötést. Másrészt szeretnék elindítani az örökbefogadást, amelynek szintén feltétele a házasság.

Steiner Kristóf azt üzente: már kicsi korban meg kellene tanítani a gyerekeknek, hogy ne bántsuk egymást, inkább fedezzük fel, hogy mennyi közös van bennünk. Azoknak az LMBTQ személyeknek pedig, akik nem látnak maguknak jövőt Magyarországon, azt mondta: ne érezzék magukat hazafiatlannak, ha külföldre kacsingatnak.

(Kiemelt kép: smagpictures.com / Czabán Máté)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top