nlc.hu
Család

Steiner Kristóf és Nimrod Dagan újra egybe kelnek

Újra összeházasodik szerelmével Steiner Kristóf

Örülnek, hogy ismét megházasodhatnak.

Steiner Kristóf és férje, Nimrod Dagan Görögországban élnek, de időről-időre hazalátogatnak Magyarországra. Miután tegnap megérkeztek, ma az RTL Reggeli vendégei voltak, ahol meséltek a szigetről, melyen élnek, a barlangházról, ahova költözni fognak, és arról is, hogy bár már korábban összekötötték az életüket, most ismét megházasodnak. 

Steiner Kristóf

Steiner Kristóf (Fotó: Instagram)

„Az a helyzet, hogy mivel nem élünk már Izraelben, és Izraelben nem létezik civil házasság, tulajdonképpen ez egyfajta vízum státusz, ami nekünk volt, és mivel nem élünk ott, ez már lejárt. Most ebben a pillanatban hivatalosan nem is vagyunk házasok, és ezt orvosolnunk kell. A Nimi az édesapja révén portugál állampolgár is, és Portugáliában könnyedén össze tudunk házasodni. Ugyanazon a napon, mint az eredeti házasságkötésünk négy évvel ezelőtt. Augusztus 31-én fogunk Portóban összeházasodni” – mondta Kristóf, aki hozzátette, ez fontos alkalom a papír miatt, ugyanakkor egy jó ürügy arra is, hogy bulizzanak egy nagyot, és megünnepeljék szerelmüket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top