nlc.hu
Család

Így gömbölyödik Kourtney Kardashian pocakja - Fotó

Így gömbölyödik Kourtney Kardashian pocakja – Fotó

Hamarosan életet ad negyedik gyermekének.

A terhes Kourtney Kardashian egy tapadós piros ruhába bújtatta a babapocakját, miközben kislányával, a 11 éves Penelopéval sétált, írja a Daily Mail.

A 44 éves várandós anyuka első, közös gyermekét várja 47 éves Travis Barkerrel.

A képről hiányzott két testvére – a 13 éves Mason és a kisebbik testvér, a 8 éves Reign, akiknek Scott Disickkel az édesapjuk. 

Kourtney örömmel mutatja meg várandósságának változásait, pár órával ezelőtt egy Instagram sztorit is feltett pocakjáról.

Kourtney Kardashian

Fotó: Instagram

A The Kardashians sztárja hónapokkal ezelőtt a Blink-182-es koncertjén jelentette be, hogy gyermeket vár. Miközben párja a színpadon állt, a tömegben álló Kardashian egy táblát tartott a magasba, amelyen az állt:

Travis, terhes vagyok

A valóságshowsztár egy évvel azután esett teherbe, hogy a pár egy pazar esküvőn összeházasodott Olaszországban. Korábban többször beszéltek arról, hogy mindent megtesznek egy közös gyerek érdekében a mesterséges megtermékenyítéstől kezdve a különböző gyógynövényes módszerekig.
Néhány hete viszont viszont elárulták, hogy nem próbálkoznak többé mesterséges megtermékenyítéssel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top