Család

Kourtney Kardashian szájrapuszit ad gyerekeinek, és nem kér érte bocsánatot

A háromgyerekes anyuka egyáltalán nem retten vissza attól, hogy ilyen módon fejezze ki szeretetét.
kourtney kardashian gyereknevelés szájrapuszi

„Senki nem ismeri nálam jobban a gyerekeimet. Pontosan tudom, hogy mi a jó nekik, szóval köszi az aggódást, de felesleges” – idézi a Yahoo amerikai hírportál Kourtney Kardashiant. A 40 éves, háromgyerekes celeb a témáról egyébként egy friss interjújában beszélt, amit a Pose Inc. című lapnak adott, és amiben többek között beszélt még üzletről, a saját márkájáról és a gyereknevelésről is.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

eternal love

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,

Amikor az őt faggató újságíró rákérdezett, mi az a dolog, amiért sosem kérne bocsánatot, Kourtney habozás nélkül vágta rá, hogy: „Sose kérnék bocsánatot azért, mert szájrapuszit adok a gyerekeimnek.” A celeb hozzátette, tisztában van vele, hogy ezzel sokaknál kiveri a biztosítékot, de biztos módszere van rá, hogy távol tartsa magától a kritikusokat, a zrikálókat és azokat is, akik kéretlen tanácsokkal látják el a gyerekei nevelését illetően.

Kourtney egyébként a celebvilágban sincs egyedül a szájrapuszit illetően: Hilary Duff, Jessica Alba, Gabrielle Union, sőt, Tom Brady is rendszeresen köszön így a gyerekeinek.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top