nlc.hu
Család
Kiszurkálta szülei óvszereit egy kislány, hogy testvére szülessen.

Bár anyja szülte meg, nővére jóvoltából jött világra egy amerikai nő

Keely 25 éven keresztül titkolta, hogy megszurkálta a szülei óvszerét.

Az óvszer sem nyújt száz százalékos védelmet a teherbe esés ellen. Különösen akkor nem, ha használata előtt alaposan összeszurkálják.

Bár anyja szülte meg, nővére jóvoltából jött világra egy amerikai nő

Az amerikai Keely TikTok videóban mesélte el, minek is köszönhető húga, Sam megszületése. Ezt mondta: „legjobb barátnőmmel bementünk a szüleim hálószobájába, és

az éjjeliszekrényen megláttunk pár csomagot.

Nem tudom, honnan, de a barátnőm már tudta, hogy mik azok és mire valók – el is mondta nekem.” Keely ma már többgyermekes anyuka és azzal kezdte a vallomást, hogy a szüleitől már bocsánatot kért, de azt egy percig sem bánta meg, hogy testvére született.

@mama__kee @Sam Myrick I’m sort of responsible for your existence. #sister #fyp #sorrynotsorry ♬ original sound - Keely💖🤗

Egy varrótűnek hála, Keely alaposan meg tudta dolgozni

az óvszereket, majd hat hónappal később ártatlan arckifejezéssel hallgatta végig anyja bejelentését egy kistestvér érkezéséről – írja a Daily Mail. Anyukája évekkel később sem értette, miként eshetett teherbe minden óvatossága ellenére is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top