nlc.hu
Család

Lefejezte barátját, majd eltüntette a fejét egy nevadai nő.

Lefejezte barátját egy nő, a fej azóta sincs meg

Gyilkosság: anyja bukkant rá fia lefejezés után vegyszerekkel leöntött holttestére.

Szexre akarta kényszeríteni barátnőjét egy nevadai férfi, gyilkosság és lefejezés lett a vége. A Las Vegas melletti Hendersonban élő Devyn Michaels azt követően verte fejbe Johnathan James Willette-et, hogy a férfi bántalmazta őt és gyerekét is, a nővel ráadásul  annak akarata ellenére szexelni is akart – írja a Las Vegas Review Journal.

Lefejezte barátját egy nő, a feje azóta sincs meg

Michaels nem ismeri el a férfi lefejezését,

ami a körülmények ismeretében legalább is merész állítás. Willette tetemére szobájában talált rá a saját anyja, múlt hétfőn. A hulla egy pokrócba volt belecsavarva, a feje eltűnt, a maradék azonban erősen füstölgött a rá öntött, maró hatású vegyszer miatt. Willette feje azóta sincs meg, bár a rendőrök mindent elkövetnek annak előkerítésére, hiszen

a testrész vizsgálata közelebb vihetne annak kiderítéséhez,

hogy pontosan mi is okozhatta a Nevada államban élő férfi halálát. A dolgot tovább árnyalja, hogy anyja szerint Michaels és Willette folyamatosan szakítottak, aztán ismét összejöttek, mindezt pedig úgy, hogy a nő Willette fiának felesége volt. Legutóbb állítólag amiatt találkoztak, mert a nő békülni akart. Devyn Michaels  most azt mondja, ő „csak”

azt akarta, hogy a férfi kórházba kerüljön, a halálát nem

kívánta. Willette anyja szerint a gyilkosság után eltűnt egy húsvágó bárd a konyhájukból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top