nlc.hu
Család

Dárdai Blanka rajongói levele

Dárdai Blanka segített egy kismama vajúdásában

Nem akármilyen üzenetet kapott az X-Faktor felfedezettje.

Dárdai Blanka a közösségi oldalán osztotta meg a rajongói levelet, melyben egy nő arról írt neki, hogy az előadó zenéje segítette abban, hogy csodálatos szülésélménye legyen. A fiatal énekesnőt megríkatta az üzenet.

„Kedves Blanka, három napja szültem meg a második kisbabámat, vajúdás közben a Miénk a világot hallgattam, annak a szövegéből merítve erőt, hogy a kórházban mindent én irányíthassak. És megcsináltam, sikerült! Kiálltam magamért: »kinyílik majd a virágom, ha egyedül öntözöm«: ez akár a méhszáj is lehetne. Egy 4360 grammos óriásbébit tudtam megszülni a lehető legháborítatlanabb körülmények között. Jó kis dal ez” – szólt a levél, melyre Blanka nem tudott nem meghatódni. 

Dárdai Blanka

Dárdai Blanka (Fotó: Réthly Dávid)

„Patakokban hullik a könnyem. Életem egyik legszebb üzenetére keltem ma! Ilyenkor tényleg patakokban hullik a könnyem. Mennyi embernek lehet egy kis szelete, pillanata, ami hozzám kötődik. A zene egy iszonyat nagy kapocs, Isten ajándéka. Erre mindig rácsodálkozom” – fogalmazott az L.L. Juniorral nemrég szakító előadó.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top