nlc.hu
Család

Charlène monacói hercegné házassága

Két éve él külön Charlène monacói hercegné és csalfa férje

Több magazin is arról számolt be a héten, hogy Charlène monacói hercegné és II. Albert herceg házassága puszta formalitás. A nő a hírek szerint már rég Svájcban él.

A Tatler magazin cikke szerint a házaspár gyermekei, a trónörökös Jakab herceg és testvére Gabriella hercegnő az apjukkal maradt Monacóban.

Albert és Charlène 2011-ben házasodott össze, ikergyermekeik pedig 2014-ben jöttek a világra. Köztudott, hogy a hercegnek két olyan gyermeke is van, aki futó kapcsolatból született. Jazmin Grace Grimaldi már 31 éves, Alexandre Grimaldi Coste pedig idén 20 esztendős. 2020-ban egy brazil nő is pert indított Albert ellen, aki szerinte a gyermeke apja. Akkor Charlène kiállt férje mellett, de néhány héttel később egy drámai hajvágás után, punkos stílusban jelent meg a kamerák előtt.

Charlène hercegné punk firzuával

Charlène hercegné 2020-ban (Fotó: Profimedia)

Arról, hogy a hercegi pár házassága bajban van, már mi is többször beszámoltunk. De az olasz, a francia és német lapok is folyamatosan cikkeztek arról, hogy ez a kapcsolat pusztán a kirakatban csillog-villog, ami mögötte van, az dráma, elhanyagoltság és boldogtalanság. 

Titkos szerződésről pletykálnak

A 45 éves Charlène hercegné, aki házassága előtt Dél-Afrikában élt, és úszóként az olimpián is részt vett, 2021 nagy részét Dél-Afrikában töltötte, míg Albert herceg otthon maradt. Akkor a palota a hercegné betegségével indokolta a helyzetet. Amikor egy évvel később a nő visszatért Monacóba, alig néhány hét után ismét repülőre ült. Akkor Svájcba utazott kimerültség miatt.

Monacói hercegi család

II. Albert és családja (Fotó: Profimedia)

Idén nyáron a családot egy jachton fotóztak el, de a hírek szerint Charlène nem tért vissza gyermekeivel és férjével Monacóba. A Voici francia lap úgy tudja, hogy a nő Svájcban él, és csak a hivatalos megjelenések alkalmával játssza el a boldog feleség szerepét. Mindezt pedig egy szerződésben rögzítették. A magazin szerint Charlène, aki már a jegygyűrűjét sem hordja, évi 10,2 millió fontot kap azért, hogy olykor megjelenlen, részt vegyen hivatalos eseményeken a férjével, vagy csak gyermekeivel.

A The Sun pedig arról írt, hogy a hercegnétől egyszer még az útlevelét is elvették, hogy ne tudja elhagyni a palotát. 

Charlène hercegné gyűrű nélkül

Charlène hercegné a gyűrűje nélkül idén tavasszal (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top