nlc.hu
Család

Életveszélyes a börgöndi repülőbaleset gyermek sérültjének állapota.

Életveszélyes állapotban a börgöndi repülőbaleset gyermek sérültje

A gyermek a Bethesda Kórház intenzív részlegén fekszik.

Vasárnap zuhant le egy kisrepülőgép a Fejér megyei Börgönd légi bemutatóján. A repülőgépen apa és fia utazott, akik sajnos a repülőnap helyszínén életüket vesztették. A repülőgép földhöz csapódását követően  azonnal lángolni kezdett.

Helyszínelők a börgöndi repülőtérnél, Székesfehérvár közelében, ahol lezuhant egy Trojan típusú kisrepülőgép 2023. szeptember 10-én

Helyszínelők a börgöndi repülőtérnél, Székesfehérvár közelében, ahol lezuhant egy Trojan típusú kisrepülőgép 2023. szeptember 10-én. (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

Le is fújták az egész légi parádét,

a légtérbe sem engednek be semmilyen légi járművet. Aki befizetett valamelyik programra, azt az Albatrosz Egyesület később kárpótolja azt. A Trojan típusú repülőgép egy három fős család autója mellett csapódott be. A feol.hu kérdésére a Honvédkórház illetékese elmondta, hogy

két fő került be hozzájuk, súlyos égési sérülések miatt.

Mindkét sebesült nyolc napon túl gyógyuló, másod-, illetve harmadfokú égési sérülésekkel fekszik a Honvédkórházban. Állapotuk jelenleg stabil. A Bethesda Gyermekkórház szomorú hírt közölt: a vasárnap hozzájuk szállított gyermek állapota súlyos, életveszélyes, ezért őt jelenleg is az intenzív osztályon kezelik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top