nlc.hu
Család

Kisgyerek szájába fúrt a fogorvos

Belefúrt egy ötéves kislány szájába a fogorvos Őriszentpéteren: „Kicsit remegett a doktor úr keze, de bíztunk a tapasztalatában”

Konkrétan egy lyuk keletkezett a kis Bianka szájában.
fogorvos

Nyáriné Németh Anett az ötéves kislányát vitte fogorvoshoz Őriszentpéterre, ám rémálom lett az orvosi kezelésből: Bianka szája belülről megsérült, szinte átlyukadt – írja a Bors.

„Bementünk és a doktor úr leültetett minket. Biankát ölbe kellett vennem, (…) de hátulról is fogta a fejét egy idősebb hölgy, gondolom az asszisztens. Kicsit remegett a doktor úr keze, de gondoltam, mi baj lehet? Tapasztalt orvos” – mesélte az anyuka. A kezelést végül a kislánya kiáltása és sírása szakította félbe. Anett az öblítéskor vette észre, hogy Bianka kiköpött valamit, ami előtte nem volt a szájában.

Otthon nézte meg alaposabban, mert akkor már dagadt a kisgyerek szája és enni sem tudott. „Akkor láttam, hogy szedi ki a húsdarabokat a szájából. Megnéztem neki és majdnem én is rosszul lettem” – panaszolta az anya, aki bevitte az orvosi ügyeletre a gyereket. Ott azt mondták, a csiszoló okozhatta a sebet. Azóta már szépen gyógyul, de a továbbiakban már rettegve mennek fogorvoshoz. „Majdnem kiszakadt a kislányom bőre!” – fakadt ki Anett.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top