nlc.hu
Család

Pontosan olyan akar lenni, mint az ikertestvére, ezért ő is kiműtteti a fogát

Semmi baja, mégis fájdalmas fogászati beavatkozásnak veti alá magát, hogy ebben is hasonlítson az ikertestvérére

Tökéletesen egyforma szájat akarnak, így az egészséges fogát is megműtteti a híres ikerlányok egyike.
Lucy és Anna DeCinque

Gyakran hallani, hogy az ikerpárokat különleges kötelék fűzi össze, úgy tűnik, hogy ez Anna és Lucy DeCinque-re is igaz. Ők nemcsak ránézésre és a tulajdonságaikat tekintve teljesen egyformák, hanem a szerelmi életük is egybeforr. Annyira egyre jár az agyuk, hogy mindketten ugyanabba a férfibe szerettek bele, eljegyezték egymást és feltett szándékuk, hogy össze is házasodjanak így hármasban.

Anna és Lucy sokszor úgy él, mintha egy lélek lenne két testben, kapcsolatuk elképesztően szoros és eszük ágában sincs eltávolodni egymástól csak azért, mert szerelembe esnek valakivel. „Tényleg mindent együtt csinálunk: mindketten ugyanannyit eszünk, együtt megyünk zuhanyozni, együtt sminkelünk, együtt járunk a mosdóba, esténként ugyanakkor fekszünk le és számtalanszor ugyanarra a dolgora gondolunk” – magyarázták, majd hozzátették, tudják, hogy sokan nem értik őket, de ezt nem is várják el az emberektől.

A két lány nem is tud borzalmasabb hírt elképzelni annál, mint hogy kiderüljön, mégsem teljesen egyformák. A napokban sajnos valóra vált ez a félelmük, Annának ugyanis csúnyán begyulladt és felülfertőződött a bölcsességfoga, ami miatt óriási kínokat élt át. A fogorvosa azt javasolta, hogy távolítsák el a galibát okozó fogat, ez azonban az ő esetükben lesújtóbb hír, mint egy hétköznapi ember számára.

Ha a 35 éves nő kiveteti a begyulladt fogat, már nem lesz pont ugyanolyan a szájuk, mint most, ezt pedig egyikük sem szeretné. Lucyt teljesen letaglózta az orvos javaslata, ezért hogy ikertestvére szenvedései véget érjenek, úgy döntött, hogy a tökéletes egyezés kedvéért ő is kiveteti az egyébként teljesen egészséges bölcsességfogát.

„Nélküle nem mentem volna bele a beavatkozásba, ahogy fordított esetben ő sem tette volna meg” – magyarázta meggyötörve Anna, akinek hamarosan megoldódnak a foggondjai. „Lucy is rászánta magát a fájdalmas műtétre, így Anna nyugodtan vetheti magát alá a foga eltávolításának” – tett hozzá a 37 éves Ben, a két lány közös vőlegénye.

A fog eltávolítása egyre sürgetőbb, Annát ugyanis egyre erőteljesebb, már-már elviselhetetlen fájdalmak kínozzák. „Rettegtünk attól, hogy ha csak én vetetem ki a fogamat, nem leszünk többé teljesen egyformák. Nagyon bíztam benne, hogy megoldódik a problémám, de Lucy nélkül nem biztos, hogy igent mondtam volna az operációra” – részletezte Anna.

Forrás: Via, Fotó: YouTube pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top