nlc.hu
Család

Ők Andy García gyerekei

Imádjuk, ahogy a 67 éves Andy Garcíából bolondot csinálnak a gyerekei

A négygyerekes Andy Garcíát egy TikTok trenddel őrjítették meg a gyerekei.

„Neked naponta hányszor jut az eszedbe a Római Birodalom?” – egyre többször találkozunk olyan videókkal a közösségi oldalakon, amelyekben ezt a kérdést szegezik neki a férfiaknak. Általában feleségek kérdezik erről a férjüket, vagy lányok az apjukat. A férfiak többsége pedig ezt követően előadást tart arról, hogy miért is volt olyan csodálatos az a korszak.

Elég csak néhány eseményt és nevet említeni ahhoz, hogy elismerjük igenis lehet sokat beszélni a Római Birodalomról. Gondoljunk csak a Spartacus-felkelésre, a Vezúv kitörésére, a Constantinus-dinasztia uralmára, vagy Konstantinápolyra, mint az új fővárosra. 

De Hannah Cornwell történész elmélete szerint a férfiak esetében másról van szó. Ő úgy gondolja, hogy a Római Birodalom azért lehet „népszerű”, mert a nyugati társadalomban túlhangsúlyozták a római történelem azon aspektusait, amelyek a népi képzeletben a férfiassággal, a puszta erővel kapcsolatosak. „Ilyen a római légió, a birodalmi sas és a gladiátorok.”

De hogy jön ide Andy García?

Szóval erre a trendre ült fel a korábban Bordán Lilivel is együtt dolgozó, 67 éves Andy García egyik gyereke is, aki egy közös családi mozizás előtt, apjának szegezte a kérdést, hogy mennyit gondol naponta a Római Birodalomra.

„Én? Soha! Nem emlékszem rá. De ugye, nem posztolod ki?” – válaszolta a színész, aki láthatóan nem tartozik azok közé a férfiak közé, akik élnek-halnak azért a történelmi korszakért. A nézők egyszerűen odáig voltak Alessandra García videójáért, a kedvenc kommentük pedig ez: „Andy García lehet, hogy nem sokat gondol a Római Birodalomra, de határozott úgy néz ki, mint aki képes lenni uralni azt.”

A többszörösön kitüntetett színész, 1982-ben vette feleségül Marivi Loridót. Négy gyermekük született: Dominik García-Lorido (40), Alessandra García-Lorido (32), Andrés García-Lorido (22) és Daniella García-Lorido (36). 

A színész 2005-ös, El Tropico – Az elveszett város című filmjében több gyereke is szerepelt, ennek ellenére csak Dominik és Daniella lett színész. Alessandra modellkedik, Andrés pedig DJ.

Andy García és családja

Andy García és családja 2015-ben (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top