nlc.hu
Család

Fekvőtámaszozásra kényszerített egy tanárt az apa

Elítélték az apát, aki fekvőtámaszozásra kényszerítette a gyereke tanárát

A férfi így bosszulta meg, hogy a napközis tanár 20 fekvőtámaszt csináltatott a gyerekével egy iskolai verekedés után.
Fekvőtámaszt végez a szabadban egy férfi

Két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Komáromi Járásbíróság azt a férfit, aki fekvőtámaszozásra kényszerített egy tanárt – közölte a Tatabányai Törvényszék.

Az esett azzal kezdődött, hogy két tanuló összeverekedett idén szeptember 13-án a Kisbéri Járásban lévő község általános iskolájában. A napközis tanár felszólította a diákokat, hogy hagyják abba a verekedést, majd 20-20 fekvőtámaszt kért tőlük, amit el is végeztek.

Másnap az egyik tanuló szülei bementek az iskola igazgatójához, kifogásolták a napközis tanár eljárását, kérték a felelősségre vonását, majd elmentek.

Az apa azonban nem hagyta annyiban a dolgot: később visszament az iskolához, és a parkolóban számon kérte a napközis tanárt.

Megragadta a pedagógus mindkét karját, lökött rajta és rákiabált, hogy végezzen el 20 fekvőtámaszt.

A tanár megcsinálta a fekvőtámaszokat a gyerekek szeme láttára az intézmény bejáratánál. Mindezt egy másik férfi felvette a mobiljával, amit később átküldött az apának.

A Komáromi Járásbíróság az apát 1 év 6 hónap – végrehajtásában 2 évre felfüggesztett – börtönbüntetésre, a másik férfit 150 ezer forint pénzbüntetésre ítélte. Az ítélet jogerős.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top