nlc.hu
Család

Szellem egy családi házban Kecskeméten

Szellem kísért a kecskeméti házukban – ezt állítja az ott élő család

A 3 éves Petra észlelte először a furcsa jelenségeket.
szellem

Maguktól kinyíló és becsukódó ajtók, eltűnő, majd máshol érthetetlen módon előkerülő tárgyak – ezt tapasztalja időről időre az otthonukban a kecskeméti Kósik család. Szilárd meggyőződésük, hogy szellem kísért a házukban – írja a Blikk.

Mindez akkor kezdődött, amikor a 3 éves kislányuk, Petra furcsán kezdett viselkedni: egyik nap a nappali  plafonja felé mutogatott, azt hajtogatva, hogy „bácsi”. Ezután már a szülei is elkezdtek aggasztó jeleket tapasztalni.

Sokszor előfordul, hogy kisebb tárgyak eltűnnek, aztán másnap egészen máshol kerülnek elő. Van, hogy az ajtók maguktól szélesre nyílnak, vagy éppen magától meglibben a függöny, vagy magától lobban lángra a gyertya – sorolta a bulvárlapnak a furcsaságokat az édesanya, Orsi.

Egy látó azt mondta a családnak, hogy a ház előző tulajdonosának a nyughatatlan lelke bolyong még náluk. A szülők mindenesetre felszenteltették a házat, és azóta már csak havonta-kéthavonta történik valami paranormális esemény.

Korábban már írtunk arról, hogy milyen jelek utalhatnak arra, hogy esetleg szellem van az otthonodban. A legtöbb szellem amúgy nem gonosz, de azért nem árt képben lenni, mivel is állunk szemben. Lehet, hogy valaki a halála után a házban ragadt, de előfordulhat, hogy egy elhunyt rokonod lelke sürgölődik körülötted. Ha nem is szellemről van szó, mindenképpen valami jelzés érkezik számodra a spirituális világról. Egyébként létezik néhány egyszerű módszer, hogy megszabadulj a nem kívánt lakótárstól. Nagy bajt nem okozhat, ha időben kitessékeled, ugyanis ha túl sokáig szívja az energiádat, akkor lelki, majd testi tüneteket is okozhat.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top