nlc.hu
Család

Debreceni lakástűz

Arra értek haza, hogy lángol az otthonuk és menekülnek a szomszédok a társasházból

Lakhatatlanná vált a lakásuk.
lakástűz

Többméteres lángokkal égett egy debreceni lakás péntek este. A brutális tűz az erkélyen át a felsőbb emeletekre is átterjedt, ahol több lakás ablakai is berobbantak – számolt be a Tények.

Rengetegen otthon voltak a lakásukban, amikor felcsaptak a lángok. Emeleteket kellett kiüríteni, több mint 40 ember menekült ki a házból. Volt, aki köntösben vagy pizsamában. Óriási volt a pánik, egymást riasztották a lakók. Öt lakót a tűzoltók menekítettek ki.

A Tények információi szerint egy zárlatos hosszabbító gyulladt meg, ami közel volt egy gázkonvektorhoz. A vezeték megsérült és robbanás történt. A leégett lakásban senki sem sérült meg. mert a háromtagú család vásárolni ment. Egy közeli lakásból azonban a karjában hozott ki egy kislányt egy tűzoltó Debrecenben. Őt és az apját füstmérgezés gyanújával vitték kórházba.

A tulajdonosok – a szülők és a kamaszfiuk – akkor értek haza, amikor már minden lángolt. Tehetetlenül nézték, ahogy leég az otthonuk, ahol több éve bérlőként éltek. A macskájukat már nem lehetett kimenteni, elpusztult a tűzben. 

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top