nlc.hu
Család
Izraelben ragadt Kis Grófo családja

Kis Grófo több rokona is az izraeli háború helyszínén ragadt: „Mindenki nagyon fél, rettegnek”

A közösségi oldalán kért segítséget a mulatós sztár.

Kis Grófo családtagjai és szerettei Tel-Avivban ragadtak a szombaton kitört izraeli háború kellős közepén. Elmondása szerint a felnőttek rettegnek, a gyerekek pedig folyamatosan sírnak – írja a Bors. A mulatós sztár rokonai amúgy egy gyülekezettel érkeztek Izraelbe a Nemzetek Felvonulására.

Kis Grófo

Kis Grófo nagyon aggódik a rokonaiért – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Az egyik nagybátyám és több rokonom is kint van. Mindenki nagyon fél, rettegnek. (…) A rokonaim jelenleg az izraeli reptéren ragadtak, amit a légitársaság teljesen lezárt, egy járat sem indul hazafelé. (…) Hatalmas a pánik. Enni, inni egyáltalán nem kapnak, a földön kellett aludniuk, rémültek és nagyon le vannak gyengülve” – mesélte összetörve a bulvárlapnak.

Kis Grófo abban bízik, hogy a magyar külügy segítségével legkésőbb hétfőn már hazajuthatnak.

Mint arról már szombaton beszámoltunk, egy 120 fős roma turistacsoport 87 tagja rekedt Izraelben, a tel-avivi Ben-Gurion repülőtéren az Izraelt ért terrortámadások közepette. Ifj. Rostás-Farkas György, a Roma Szeretetszolgálat elnöke felvette a kapcsolatot a tel-aviv-i magyar nagykövetséggel, hogy minél előbb védelmet biztosítsanak a bajbajutott turistáknak, ezt követően a szállodájukból rendőri-katonai kísérettel jutottak ki a reptérre, ám gép egyelőre nem indul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top