nlc.hu
Család

Kulcsár Edinának pajzs az Insta-előfizetés

Kulcsár Edina pajzsként gondol az Insta-előfizetésre, nem a pénz motiválja

Az influenszer az Instagram új közvetítés-csatornáját próbálja ki. Az előfizetői bensőséges fotókat, videókat és hangüzeneteket kaphatnak Kulcsártól a pénzükért cserébe.

Jól pörgő Instagram-csatornája mellett saját körüzenet-csatornát is elindított a felületen Kulcsár Edina. A híresség azt ígéri, hogy havi 2000 forintért cserébe az előfizetők nemcsak több, hanem bensőségesebb tartalmat is kapnak majd tőle. Ezekre tudnak majd reagálni, sőt privátban üzenetet is írhatnak a népszerű hírességnek – írja a Blikk.

Ez olyan mint egy internet alapú chat, ahol az ember a barátaival beszélget. Hangüzeneteket, fotókat, vagy videókat küld. Ezzel sokkal közvetlenebb kapcsolatot tudok kialakítani a követőimmel

– árulta el a lap kérdésére.

Kulcsár Edina

Ez vajon egy bensőséges pillanat volt Kulcsár Edina életében? (fotó: Profimédia)

Kulcsár Edina szomorúan tapasztalta, hogy az eleinte még ingyenesen működő csatorna tagjai között is vannak rosszindulatúak, akik tovább küldik az ott megosztott tartalmait, pedig külön kéri ott mindenkitől, hogy ezeket a tartalmait ne osszák tovább. Az előfizetői díjtól azt reméli, hogy megszűri a követőket, és csak azok maradnak majd, akik valóban kedvelik őt.

Elmondása szerint ő maga is fizetett már elő hasonló csatornákra, és a tapasztalatai pozitívak voltak. Azt mondja, nem a pénz motiválja, az előfizetést inkább csak pajzsnak tartja, ami megvédheti őt a rosszindulatú követőktől. A csatorna követői között jótékonysági megmozdulást is tervez, de nyereményjátékban, valamint saját realityben is gondolkodik, bár utóbbihoz egy stábot is fel kell majd fogadnia.

Itt leginkább anyukaként, feleségként és egy olyan nőként leszek jelen aki semmit nem ad fel és akit nem tudnak megtörni. Szeretném átadni a pozitív életszemléletemet és sokat mesélni a gyerekkoromról.

Kulcsár Edina a csatornán olyan szeretne lenni, mintha ő lenne a követői legjobb barátnője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top