nlc.hu
Család

Zseniális módon veszi rá a kislány anyukáját, hogy vele aludjon

Zseniális módon veszi rá a kislány anyukáját, hogy vele aludjon

Bár a szülők már kimerültek, nem akarják leszoktatni kislányukat a kedves szokásról.

Abigail Foudoulian mindjárt kétéves, és megtanulta, hogyan kell a szüleit akarat igájába hajtani. Nem szeret egyedül aludni, ezért zseniális módszereket talált ki annak biztosítására, hogy anyja mellette maradjon, amikor alszik.

Bár Abigail angyali módon is tud szundikálni a kiságyában, két-három hónapja abbahagyta az alvást, ami véletlenül egybeesett Luca nevű öccse születésével.

A szülők megpróbálták átköltöztetni Abigailt egy nagy ágyba, de ez csak kapóra jött neki, mert rájött, van elég hely, hogy apa vagy anya mellé feküdjön.

Abigail először úgy gondolta, hogy úgy tartja maga mellett anyját, hogy kis kezét az inge ujjába csúsztatja. Aztán rájött, anyukája meg tud így szökni, ezért valami újat próbált ki. Szeretettel (de határozottan) az anyja arcára tette a kezét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem mozdul mellőle:

Éjszakánként ő és férje, Daniel azon kapják magukat, hogy szobáról szobára járnak, miközben gyerekeiket próbálják altatni. Ám ahelyett, hogy megpróbálnák valahogy leszoktatni Abigailt cuki, de kimerítő szokásáról, úgy döntöttek, inkább elfogadják.

(via)

Együtt alszik ksilány anyukájával

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top