nlc.hu
Család

Sajószentpéteri gyilkosság

Kislányaik előtt késelte halálra az élettársát, féltékenység miatt ölhetett a sajószentpéteri férfi

A félárva gyerekeket a rokonok fogadták be.
rendőrség

Két gyerekük láthatta, hogy több késszúrással végzett élettársával egy férfi Sajószentpéteren – számolt be az RTL Híradó. A gyilkosság vasárnap éjszaka történt. A 9 és 11 éves kislányok a szomszédban lakó rokonaikhoz szaladtak át azzal, hogy nagy baj van. A rokonok mentőt hívtak és értesítették a rendőrséget, de az anya életét már nem lehetett megmenteni.

Az asszony pár órával a tragédia előtt érkezett haza Hollandiából. Egy éve kint dolgozott, a gyerekeket itthon az apa gondozta. 

A férfit a helyiek nyugodt, békés embernek tartották. Úgy tudni, féltékenység miatt ölhetett, de azt egyelőre nem tudja senki, hogy pontosan mi történhetett a pár között. Állítólag vita alakult ki közöttük, majd a férfi többször megszúrta a nőt, aki a helyszínen meghalt.

A két kislányukat a rokonok fogadták be.

Az apa a rendőrségen beismerő vallomást tett, jelenleg őrizetben van. Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellene.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top