nlc.hu
Család

Árpa Attila készen áll a családalapításra

Árpa Attila 52 évesen is készen áll a gyerekvállalásra és a családalapításra

A lánya, Amira kamaszodik, most az apja kevésbé fontos az életében, de Árpa Attila nem tett le arról, hogy újra átélje az apai örömöket. 52 évesen is szeretne még családot alapítani.

Tudja, hogy már kezd késő lenni hozzá, de úgy érzi, még belefér az életébe, hogy újra családot alapítson. De természetesen most a lánya, Amira számára az első, bár a kamaszodás egy kicsit rányomta a bélyegét a kapcsolatukra, kevesebbet látják egymást.

Amirával is minél több mindent szeretnék megélni. Látni, amikor lediplomázik, megházasodik, amikor anyává válik. Ezek most utópisztikus gondolatok, hiszen csak 17 éves, de szeretnék nagypapa lenni.

– mondta a híresség a Blikknek, aki elárulta, hogy arról sem tett még le, hogy újra nagyjátékfilmet rendezzen.

Árpa Attila

Árpa Attila szenzációs formában volt a Sztárboxon (fotó: fotocentral/nlc)

Bár elmúlt ötven, úgy érzi, hogy az ötven lett az új negyven, hiszen teli van energiával. Az adrenalin tartja őt fiatalon. Élvezi, hogy minden évben történik vele valami: táncolni tanul, bokszol vagy épp bíróság elé áll.

A Sztárboxos szerepléséért sok áldozatot hozott. Lemondott a cigarettáról, a zsíros ételekről, az alkoholról és az éjszakázásról is. Novemberben még a születésnapját sem ünnepelte meg, hogy az ünneplés ne menjen a jó formája rovására. Ennek köszönhetően szállhatott a legjobb formában a ringbe, ahol két győzelmet is aratott, és csak a döntőben bukott el a nála jóval fiatalabb Brasch Bencével szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top