nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila beszólt Pintér Tenyának

Sztárbox: Árpa Attila odapirított Pintér Tenyának

A vasárnapi elődöntőben Pintér Tibor lesz Árpa Attila ellenfele.

Árpa Attila ellenfele ezúttal Pintér Tenya lesz, akiről kifejtette a véleményét. Az előző fordulóban Nagy Ervinnel  szállt a ringbe, ahol Árpa kiütéssel nyert. A színész az rtl.hu-nak elmondta, a meccset követően az edzője nem dicsérte őt meg, mert a szakember szerint úgy bokszolt, mintha soha nem tanulta volna.

Pintér Tenyának beszólt Árpa Attila

(Fotó: RTL / Sajtóklub)

“Az első meccse mindenkinek teljesen más, mindent elfelejt, amit tanult. Ezt láttam Ervinen is, Tenyán is. Mindenkin azt láttam, hogy jobban tud bokszolni, mint amit az első mérkőzésen mutat. Biztosan Tenya is jobban tud bokszolni, mint az első meccsén, ami – valljuk be őszintén – leginkább egy csapkodás volt, de én sem vagyok kivétel, én is nagyjából ezt csináltam. A kérdés az, hogy a második mérkőzésre tényleg mindketten kicsit higgadtabban tudunk nekiállni a dolognak, és akkor tényleg bokszmérkőzést, vagy nyomokban bokszmérkőzésre hasonlító eseményt fognak látni a nézők. Ha nem, akkor cséphadarás lesz. Akkor vagy így, vagy úgy, de nagyon gyorsan véget fog érni a mérkőzés valakinek” – mondta Árpa Attila.

Árpa Attilát láthatjuk Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban is. Nem csak műsorvezetője, de játékmestere is a realitynek, még ő maga sem gondolta volna, hogy ekkora élmény lesz a forgatás.

„Magam is meglepődtem, kikkel futottam össze a válogató során, de sajnos ennél többet nem mondhatok. Velük szemben nem lenne tisztességes. De hálás vagyok a lehetőségért, mert ez volt életem egyik legélvezetesebb forgatása! Már csak a szerepkör miatt is. Egyszerre voltam műsorvezető, játékmester, illetve bábjátékos. A szövegeimet magam állítottam össze, tudtam improvizálni is, vagy olykor akár túljátszani a szerepemet. Ebben hatalmas szabadságom volt, még úgy is, hogy a játék alakulása szerint folyton mondták a fülemre, mi következik.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top