nlc.hu
Család

Azután, hogy elköttette magát, most milliókat fizet, hogy saját gyereke lehessen

Azután, hogy elköttette magát, most milliókat fizet, hogy saját gyereke lehessen

Mindössze 5 év alatt nagyot fordult a világ a brit zenésszel.
Elköttette magát, most mégis apa akar lenni.

Jonathan Nickel-Turner 43 éves, és bár 5 évvel ezelőtt mindent is megtett azért, hogy ebben az életben ne szülessen gyermeke, most már azért küzd, hogy a nem is olyan távoli jövőben apa lehessen. A Metro című brit lapnak hosszú interjúban beszélt a pálfordulásról. Elmondta, kicsit több mint 5 évvel ezelőtt még az előző feleségével élt, akivel teljesen biztosak voltak abban, hogy gyerektelenek szeretnének maradni.

„Azon a napon köttettem el magam, amikor Harry herceg feleségül vette Meghan Markle-t” – idézi a Metro Jonathant, aki elárulta, a döntést, hogy kés alá feküdjön, egyáltalán nem hozta meg könnyen, de mivel akkor biztos volt abban, hogy ez a helyes, alávetette magát a procedúrának. „A beavatkozás után még hazaértem az esküvő utolsó mozzanataira, amit végül tévében néztem meg” – mesélte.

Egy évvel később aztán Jonathan élete fenekestül felfordult: felesége elhagyta, ő pedig újra ismerkedni kezdett. A lapnak elmondta, tudatosan gyerektelen partnert keresett, a sors mégis összehozta őt Amyvel, akinek van egy kisfia, az immár 9 éves Freddy. „Emlékszem volt egy pillanat, mikor döntenem kellett, hogy elengedem Amyt, vagy felülírom magamban a gyerektelenségre vonatkozó elképzeléseimet.”

Jonathan végül az utóbbit választotta, az azóta eltelt években pedig rájött, hogy a gyereknevelés sokkal több annál, mint nonstop hisztikezelés. „Persze, vannak igazán nehéz pillanatok is, nem tagadom, de rájöttem, hogy sokkal nagyobb kaland ez az egész, mint azt korábban gondoltam.” Jonathan és Amy azóta összekötötték az életüket is, a férfi pedig most azért küzd – és fizet majd egy szemmel is jól látható összeget, 2,5 millió forintnak megfelelő fontot -, hogy az orvosok helyreállítsák a korábbi műtét okozta károkat. „Annyira fantasztikus látni Freddyt, ahogy napról napra fejlődik, hogy esélyt szerettem volna adni magunknak, hogy lehessen közös gyerekünk is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top