nlc.hu
Család

A 69 éves Rowan Atkinson felesége és párja

Őt szereti a ma 69 éves Rowan Atkinson

Rowan Atkinson majdnem 60 éves volt, amikor felrúgta a házasságát.

Idén január 6-án ünnepli 69. születésnapját Rowan Atkinson, akit bár mindenki Mr. Beanként ismer, ő már szeretné levetkőzni ezt a szerepet.

Johnny English, Mr. Bean, a Dilizsaruk Fowler felügyelője , a Fekete vipara Edinburgh hercege…csak néhány szerep, amelyben a brit színészt láthattuk az elmúlt évtizedekben. Rowan Atkinson korunk egyik nagy nevettetője, aki azonban nem szívesen tárja a magánéletét az emberek elé.

ROWAN ATKINSON

(fotó: Profimedia)

Még 1980-ban találkozott Sunetra Sastry sminkessel, aki BBC csatornánál dolgozott.  1990-ben házasodtak össze New Yorkban, és a kapcsolatból két gyermekük született. Az Egyesült Királyságban telepedtek le, londoni otthonukon kívül, egy vidéki házuk is volt, ahová elbújhattak az emberek elől.

 Sunetra Sastry

Sunetra Sastry és Rowan Atkinson (fotó: Profimedia)

2014-ben aztán Sunetra és Rowan a szakítás mellett döntött, és 2015-ben már a válást is kimondták.

Atkinson még 2013-ban került közel a humorista Louise Fordhoz. A 42 éves nő, gyakran parodizálja Katalin walesi hercegnőt tévéműsorokban. 2016-ban költöztek össze, és 2017-ben megszületett közös gyerekük is.

Louise Ford

Louise Ford 2020-ban. (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top