nlc.hu
Család

A kocsiba zárták unokájukat a nagyszülők

Bezárták a kocsiba unokájukat a nagyszülők

Egy édesanyának határozott elképzelése van arról, hogy miért nem fogja engedni, hogy a jövőben gyermekére a nagyszülei vigyázzanak.

A nagyszülők kulcsfontosságú szerepet töltenek be unokáik életében, azonban egy édesanya úgy döntött, hogy többé nem bízza a nagyszülőkre gyermekét. Elmondása szerint nem hajlandó megengedni, hogy a továbbiakban édesanyja gondoskodjon kislányáról. A nő a közösségi oldalakon osztotta meg az aggasztó történetét. Az incidens még a bátyjával történt, amikor megkérte édesanyjukat, hogy vigyázzon a három kisfiára – írja a Mirror. 

Egy nagymama az unokájával

Egy édesanya ezért nem engedi, hogy a nagyszülők vigyázzanak lányára (Fotó: Pexels)

„Egy délután kivitték a fiúkat enni, majd visszamentek a házba. Amikor visszaértek, apám leparkolta a kocsit a garázsban, bezárta, és mindannyian bementek a házba” – írta, majd hozzátette, miszerint 40 perccel később már arra lettek figyelmesek, hogy kintről hangos dudálást hallanak, viszont sehol egy autó. 

Később rájöttek, hogy a dudálás a garázsból jött, és a 6 éves gyerek volt az.

Elaludt a kocsiban, majd felébredt és kétségbeesetten próbálta magára vonni a felnőttek figyelmét, mivel teljesen megrémült.

Az esetben persze nemcsak az volt az ijesztő, hogy a kisfiú teljesen egyedül maradt a lezárt kocsiban, hanem az is, hogy a floridai meleg miatt ez akár végzetes is lehetett volna. Az anyuka azt mondja, a legdühítőbb az édesanyja reakciója volt. A nő elárulta, hogy a legidősebb unoka felhívta a szüleiket, hogy elmesélje nekik, mi történt. Ez persze nem esett jól a nagymamának, ezért később őt hibáztatta. A nő az eset óta teljesen elvesztette bizalmát, ezért nem is engedik, hogy a kislányukra vigyázzanak a nagyszülők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top