nlc.hu
Család

Példamutató szlovák nővérke

Nem evett, vizet sem ivott 12 órán át az ápolónő, hogy végig a kismama mellett lehessen

A csodálatos ápolónő a besztercebányai F. D. Roosevelt kórház dolgozója.

A friss kismama, Ľubica levélben fejezte ki háláját a besztercebányai F. D. Roosevelt kórháznak, amiért profi módon levezették kisbabája komplikált szülését. Egy ápolónő különösen sokat tett a szülés segítésében,

Nem evett, vizet sem ivott 12 órán át az ápolónő, hogy végig a kismama mellett lehessen

őt ki is emelte köszönőlevelében – írja a Paraméter.

„Bár nem zajlott le könnyen a szülésem, hihetetlenül nagy köszönetemet szeretném kifejezni Vlasta Černákovának, aki végig velem volt a szülés alatt. Nem mozdult el mellőlem az egész 12 órás műszakja alatt. Sőt, a szolgálata után is ott maradt, hogy segítsen nekem. Nem evett, nem ivott, és nem tudom, kiment-e egyáltalán a WC-re”

– írta az anyuka.

Ľubica szerint az ápolónőnek köszönhető, hogy kitartott a szülés során. Azért Lenka Bieliková doktornőnek is megköszönte, hogy

segített a világra hozni kisfiát, Dominikot.

„Köszönetet mondok az újszülött osztály összes dolgozójának, le a kalappal előttük. Nagy elkötelezettséggel végzik a munkájukat, és nagyon szépen bánnak a babákkal“ – írta Ľubica, aki levele végére odaírta, hogy nem is választhatott volna jobb kórházat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top