nlc.hu
Trend

Milliókat keres vetkőzéssel a volt ápolónő

Milliókat keres vetkőzéssel a volt ápolónő

Anyagilag mindenképp megérte számára a pályamódosítás: havonta többet keres, mint korábban egy teljes év alatt.

A 32 éves Laycee Steele három éven keresztül dolgozott ápolónőként, ám saját bevallása szerint nehezen viselte a 16 órás műszakokat, a munka és a magánélet egyensúlyának hiányát és azt, hogy rengeteg szenvedést és szomorúságot látott maga körül. 2020-ban aztán maga is megbetegedett: az orvosok több, nem rákos daganatot találtak a testében. A biztosítása azonban nem fedezte a szükséges kezelések 180 ezer dolláros, vagyis mintegy 60 millió forintos költségét.

Laycee Steele

Laycee Steele (Fotó: Profimedia)

Az amerikai nő OnlyFans-modellként kezdett dolgozni és az oldala olyan sikeres lett, hogy három hónap alatt összegyűjtötte a műtétjéhez szükséges 90 ezer dollárt. Emellé felvett további 90 ezer dollár hitelt. A felépülését követően aztán folytatta OnlyFans-karrierjét, aminek köszönhetően pár hónap alatt vissza tudta fizetni a kölcsönt. A jól jövedelmező tevékenységet persze ezután sem adta fel, sőt, manapság havonta mintegy 30 millió forintnak megfelelő összeget is megkeres, és közel 2 millió dolláros, vagyis mintegy 670 millió forintos megtakarítása van már a bankban.

Laycee Steele

Jobban fizet, mint a kórházi munka (Fotó: Profimedia)

„Soha nem gondoltam volna, hogy olyan életem lesz, mint ma. Szeretem élményekre költeni a pénzem – nem vagyok nagyon oda a vásárlásért vagy a márkás ruhákért” – mondta Laycee, aki azóta több vállalkozást is indított, többet között egy olyat, amely másoknak is segít betörni az OnlyFans-iparba.

Bár jelenleg egyedülálló, azt mondja, örülne, ha találna valakit, aki mellett megállapodhat és megoszthatja vele az életét. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top