nlc.hu
Életmód

Gyermekotthont nyitna a brit OnlyFans-modell

Szociális munkásból OnlyFans-modell lett, egy napon gyermekotthont szeretne nyitni vagyonából

A 32 éves Kayla Evelyn egykor szociális munkásként dolgozott, de olyan sokat keres az OnlyFansnek köszönhetően, hogy otthagyta régi állását.

Ugyan a heti 1600 font, vagyis közel 680 ezer forint valóban nem kevés pénz, de a jólétnek megfizette az árát. Családja ugyanis nem nézi jó szemmel új karrierjét, szüleivel már nem is beszél, testvéreivel pedig csak ritkán találkozik. Hozzátette, nehezére esik megbízni az emberekben, és csak kevesen vannak, akik igazán közel állnak hozzá. Arról nem is beszélve, hogy sokszor kap gyűlölködő, negatív üzeneteket.

Ennek ellenére nagyon élvezi, hogy jó anyagi körülmények között élhet, és nagy tervei vannak a jövőre nézve. Szeretné például befejezni a könyvét, valamint nyitna egy szexshopot és egy erotikus fotóstúdiót. Emellett a tervei között szerepel az is, hogy ingatlanokat ad majd bérbe, a félretett pénzből átmeneti otthont hozna létre gyermekeknek.

Mint elmondta, tinédzserként ő is megfordult különböző gyermekotthonokban, és ugyan mindig arra vágyott, hogy nyomot hagyjon a világban, tartott attól, hogy kevesebbre hivatott. Most már természetesen nem így gondolja, és mindenkinek azt tanácsolja, aki felnőtt szórakoztatóipar szeretne szerencsét próbálni, hogy vágjon bele, és ne foglalkozzon mások véleményével.

 

Egy nő OnlyFanst néz a laptopján

Fotó: Getty Images

Ami a magánéletét illeti, jelenleg cölibátusban él, és egyelőre esze ágában sincsen megállapodni, úgy érzi, élete így is teljes.

(via Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top