nlc.hu
Életmód

A tantestület arra kérte a pedagógust, hogy törölje OnlyFans fiókját

Szakszervezethez fordult egy tanár azért, mert arra kérték törölje az OnlyFans-fiókját

Arra kérte a tantestület az egyik pedagógust, hogy törölje le az OnlyFans-profilját. A tanár állítása szerint jobban tennék, ha inkább a gyerekekkel foglalkoznának.

A tankerület arra utasította az egyik pedagógiai asszisztenst, hogy távolítsa el a felnőtt tartalmakkal teli OnlyFans-fiókját – írta meg az rtl.hu

Az OnlyFans logó egy telefon kijelzőjén

Az OnlyFans-logó egy telefon kijelzőjén (Fotó: Nikolas Kokovlis/Getty Images)

A 35 éves Kristin MacDonald, művésznevén csak „Dommy Mommy” a szakszervezethez fordult, miután a tankerület arra utasította, hogy függessze fel a fiókját. Véleménye szerint a pornós karrierje helyett inkább a gyerekekkel kellene foglalkoznia a testületnek. 

A pedagógus sajátos nevelési igényű gyerekekkel foglalkozik egy középiskolában. Abban reménykedik, hogy mindkét állását megtarthatja majd. 

Állítása szerint a szülőknek is többet kellene foglalkoznia a gyermekük online jelenlétével, hogy ne tévedhessenek ehhez hasonló oldalakra. Hozzátette, hogy a tankerület tulajdonképpen a közpénzből nézegetett felnőtt tartalmakat, mivel azért, hogy megtalálják a profilját, előfizettek a portálra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top