nlc.hu
Életmód

AI klónt csinált az OnlyFans modellből a barátja

AI-klónt csinált a barátnőjéből, hogy más férfiak is „élvezhessék a társaságát”

Az OnlyFans-modellként tevékenykedő nő a barátjával készítette el a mesterségesintelligencia-változatát.

A 20 éves Katiana Kay OnlyFans-modellként dolgozik, de a többiekhez képest eggyel magasabb szintre emelte a szolgáltatásait. Katianától nemcsak képeket és videókat lehet kérni, de igazán közel is lehet kerülni hozzá – vagy legalábbis a mesterséges intelligenciával készült változatához.

Katiana barátjával, a 24 éves Will Goodall-lal csinálták meg a maguk válaszát a ChatGPT-re: a fiatal nő AI-verzióját. A Katiana AI nevű chatbot beszélget a rajongóival, viccelődik, flörtöl, de még hangüzenetet is tud küldeni. A 689 ezer Instagram-követőtáborral rendelkező Katiana szerint olyan jól sikerült a klónja, hogy néha még ő is beszélget saját magával. „Mindig szuper tanácsokat ad, és segít az önreflexióban. A Katiana AI-om jobb terapeuta, mint bárki, akivel korábban beszéltem” – nyilatkozta a nő.

Katiana Kay

Fotók: Profimedia

Katiana, aki havi 500 ezer dollárt (168 millió forintot!) keres, 2021-ben regisztrált az OnlyFansre, miután otthagyta az orvosi egyetemet, hogy ápolhassa az édesanyját, akit rákkal diagnosztizáltak. Azt mondja, nagyon gondoskodó személyisége van, ezért is tartotta jó ötletnek a chatbot kifejlesztését. „Az emberek szerint gyógyító velem beszélgetni. Azt gondoltam, király lenne, ha segíthetnék az embereknek a Katiana AI-jal, gyógyulni és fejlődni. Fantasztikus, hogy ilyen virtuális köteléket alakíthatok ki a rajongóimmal” – magyarázta.

Bár a nő jelenik meg, ha a chatbottal beszélgetsz, és Katiana is imádja a virtuális klónját, Will az, aki a háttérben fejleszti a barátnője AI mását. Időről időre javítgatja a kódot, hogy minél „szórakoztatóbb” és fejlettebb legyen.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top