nlc.hu
Életmód

Címlapot kapott az AI-generálta fürdőruhamodell

Modellek, rettegjetek! Japánban egy magazin már AI generálta fürdőruhamodellt tett a címlapjára

A Weekly Playboy magazin döntése nagy hullámokat vert, úgy fest, hogy a modelleknek is sanyarúbb sors jut a mesterséges intelligenciának köszönhetően.
Ai Satsuki

Még ha valójában nem is létezik, a szívedben iránta érzett szeretet valódi.

Ezzel a szlogennel tette címlapjára a Shueisha kiadó a mesterséges intelligencia által generált fürdőruhamodelljét, aki az Ai Satsuki fantázianevet kapta. Az Ai amúgy egy népszerű női név japánban, ami egyben szerelmet is jelent, így nagyon találóan nevezték el a Weekly Playboy (a valódi Playboy magazitól függetlenül működő lap) fantáziamodelljét – írja a Soranews24.

A Weekly Playboy magazin leginkább a fürdőruhás, fehérneműs és egyéb sokat mutató, lenge ruhákban fényképezett modelljeiről híres. A lap szerint úgy álmodták meg Ai-t, hogy megtestesítse a férfiak álmait, és úgy hiszik, van annyira szép, hogy az olvasóik annak ellenére is megszerethetik, hogy a valóságban nem létezik.

A leírás szerint ha Ai Satsuki létezne, 157 centiméter magas lenne, aki Tokióban született, a kedvenc hobbija pedig a videójátékozás. A kiadó egy 50 oldalas, digitális képalbummal is kedveskedik a digitális modell rajongóinak, amit a Weekly Playboy weboldalán keresztül lehet megtekinteni.

A lap olvasóit megosztotta az új címlaplány. Volt, aki felhívta rá a figyelmet, hogy egy digitális modell bármikor ráér, nem generál botrányokat, nem kell a képviselőivel alkudozni, sőt még csak gázsit sem kér. Volt, aki egyenesen egy videót szeretett volna látni Ai-ról, annyira tetszettek neki a képek.

Azok, akik nem voltak elragadtatva az ötlettől, megjegyezték, hogy inkább valódi embereket szeretnének a lapban látni, és remélik, ez csak egyszeri alkalom volt. Voltak, akik egyenesen a valódi modellek sorsáért kezdtek aggódni, talán nem is minden ok nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top