nlc.hu
Trend

Élő babává retusált modell

Élő babának néz ki egy dél-koreai Insta-sztár

Már több százezer rajongót szerzett.
Szi-Ju

Az Instagram tele van olyan influenszerekkel, akik szépészeti beavatkozásokkal felturbózott külsejüket arra használják fel, hogy minél nagyobb népszerűségre tegyenek szert, de Dél-Korea a jelek szerint egy teljesen új trendet indított el: a digitálisan továbbfejlesztett modelleket, akik nem félnek attól, hogy belemenjenek a fotóik durva utószerkesztésébe.

Ezzel a szokatlan közösségi média technikával él Szi-Ju is, egy feltörekvő Instagram-sztár, akinek a Photoshop és más szerkesztőeszközök szembetűnő használata több százezer rajongót szerzett.

Imádják a követői a digitálisan retusált modell bámulatos, babaszerű arcát, a makulátlanul fehér bőrét, a darázsderekát, a hosszú és karcsú végtagjait és nyakát, valamint a testalkatához képest túlzottan is hatalmas kebleit.

Egyes fotókon a feje már-már mogyoró nagyságúnak tűnik a hihetetlenül hosszú nyakon, míg más képein a lábai úgy néznek ki, mint egy Barbie babáé. A porcelánfehér bőre és a hibátlan arcbőre miatt Szi-Ju-t gyakran élő babaként is emlegetik.

A több mint 640 ezres követőtábora folyamatosan dicséri a modell külsejét, aki pedig a népszerűségét arra használja fel, hogy mindenféle terméket, szolgáltatást és utazási desztinációt népszerűsítsen a posztjaiban.

(via)

Kiemelt fotó forrása: Instagram / @seo_yoo_a

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top