nlc.hu
Életmód

Legnagyobb mellű finn nő

„Nekem van a legnagyobb mellem Finnországban!”

Szerinted milyenek lehetnek a hétköznapok ekkora keblekkel?

A 35 éves Sonja Kirstiina Finnországban él. Az influenszer hölgy 34 ezer fontot (kb. 14 millió forintot) költött hatalmas kebleire. Most pedig úgy gondolja, hogy járna neki a „Finnország legnagyobb keblű hölgye cím. „A 90-es években nőttem fel, és magával ragadtak a csodálatos lányok a férfimagazinok címlapjain” – magyarázta Sonja, aki 18 évesen vetette alá magát az első műtétnek.

Az elmúlt évek alatt számos operációja volt, míg végül elérte a vágyott kebelméretet. „Már csak azt bánom, hogy nem rögtön az első műtétnél kértem ezt a méretet” – sajnálkozott az influenszer, akinek 550 ezer követője van az Instagramon, és 220 ezer a TikTokon. És igen, OnlyFans-fiókja is van.

Sonja Kirstiina

Sonja Kirstiina az első operáció után és most (fotó: Profimedia)

„A férjem, Harris mondta, hogy kezdjek el influenszerkedni. Ő végig támogatott a műtétek alatt, megkereste a legjobb sebészeket, és fogta a kezemet. A melleimen kívül zsírleszívásom is volt” – folytatta a nő, akinek férje mérnökként dolgozik, de az összes fotót ő készíti a nejéről, akire nagyon büszke.

Sonja Kirstiina
Megnézem
Összes kép (6)

„Bár a mellméretem szerepet játszott abban, hogy népszerű lettem, mégis szeretném, ha az emberek nemcsak a külsőmre figyelnének. Arra buzdítom a követőimet, hogy találják meg magukban azt, amitől igazán egyediek, mindig keressék a szépséget az egyediségükben.” 

Fotók: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top