nlc.hu
Életmód

Mellnövesztő ételek

Tényleg igaz, hogy léteznek mellnövelő ételek?

Utánajártunk, mi igaz abból, hogy bizonyos fogások természetes mellnövesztőként is funkcionálhatnak.

Az, hogy olyan fogások is kerülhetnek a tányérodra, amik segíthetnek abban, hogy természetes módon tedd dúsabbá a kebleidet, nem légből kapott információ: széles körben nem terjedt el, de létezik az úgynevezett push up diéta.

Pamela Anderson a Baywatchban

Aki nem elégedett a mellméretével, sok mindent szívesen bevet, hogy javítson a helyzeten. A jó hír az, hogy ezért akár evés közben is tehetsz, pont úgy, mint a nyolcvanas években felkapott, Tizenhat szál gyertya című film főhőse, Molly Ringwald. A nagyobb cicikre vágyó tini úgy hallotta, hogy a főtt répa akár egy kosármérettel is nagyobbá teheti a melleit, ezért a suli menzáján mindennap kitartóan fogyasztotta ezt a párolt zöldséget.

Terítéken a kebeldúsítás

Nem kell hozzáértőnek lenni ahhoz, hogy tudjuk, élete során minden nőnek jelentősen megváltozhat a mellmérete még akkor is, ha nem fekszik kés alá: a babavárás, a szoptatás és a drasztikus fogyás is formálhatja a kebleket, pozitív és negatív irányban egyaránt.

Kitartással és rendszerességgel sokat segít a testedzés, az egészséges életmód, sőt speciális masszázzsal is növelhető a mellméret. Az sem mindegy, milyen melltartót viselsz: a jól megválasztott fazon optikailag nagyon sokat javíthat az összképen! Ugyanakkor az alábbi ételek is a te malmodra hajthatják a vizet, ezért egy próbát mindenképpen megérnek. (Ártani végül is nem lehet velük, a legrosszabb eshetőség is csak az, hogy marad minden a régiben.)

Megnézem
Összes kép (5)

Nyitókép: imdb.com, Forrás: Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top