Életmód

Négy melle lett a plasztikától a fiatal nőnek

Örült, amikor rátalált a kedvezményes árú mellplasztikára, ma már azonban bánja, hogy nem költött többet, egy megbízhatóbb klinikán.

A 23 éves, ausztrál Jacqueline Harvey 5 évig spórolt arra, hogy 75 C méretről 75 E-re nagyobbíttassa a melleit. Mintegy 1,6 millió forintnak megfelelő összeget fizetett ki a műtétért, ám amikor meglátta a végeredményt, rögvest megbánta, hogy kés alá feküdt. Az implantátumok ugyanis a keblei alatt két további dudort hoztak létre, amitől az összhatás olyan lett, mintha négy melle lenne. 

„Annyira bizarr volt, hogy el sem akartam hinni, hogy a sebészek hagyják, hogy kisétáljak” – mesélte a nő, akit az orvosok akkor még azzal nyugtattak, hogy 6 hét alatt a helyükre kerülnek az implantátumok. Ez azonban nem történt meg.

(Profimedia/Caters News)

Most, 5 hónappal később a fiatal nő a korrekciós műtétre szükséges összeget igyekszik összegyűjteni. A beavatkozást végző klinika ugyan felajánlotta azóta, hogy rendbe hozzák a melleit, Jacqueline azonban már nem szeretne hozzájuk visszamenni, mert attól fél, csak tovább rontanák a helyzetet.

„Próbálok nem gondolni és nem nézni rájuk, de amint leveszem a felsőmet, és megnézem magam a tükörben, minden alkalommal elsírom magam. Olyan borzalmasan néznek ki, hogy azt kívánom, bárcsak rémálom lenne, de nem az.”

Ausztráliában egy mellnagyobbító műtét átlagosan egyébként 2,5 millió forintnak megfelelő összegbe kerül, így a lány nagyon örült, amikor rátalált az ehhez képest jócskán kedvezőbb ajánlatra. Ma már azonban azt mondja, jobban járt volna anyagilag, ha kifizeti az átlagárat, ugyanis az újabb operációra még legalább ennyit rá kell költenie.

Megfogadta, hogy a korrekciós műtét előtt több konzultációra is elmegy, és nagyon körültekintően választja meg azt az orvost, akire rábízza magát.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top