nlc.hu
Család

Gyújtogatás féltékenység miatt

Féltékenység miatt gyújtotta fel párja házát, amit még a TV2 Újratervezés című műsorának csapata újított fel 4 éve

Mindene odaveszett a 6 gyerekes nőnek.
Fruzsina

Féltékenységből és bosszúból felgyújtotta egy 25 éves férfi a párja házát Gelsén. Az ott élő kiskorú gyerekek épphogy megmenekültek, minden porig égett. A 34 éves nő sokkos állapotban nyilatkozott a Tényeknek. „Fél 5 tájékán küldött egy videót, amiben az látható, hogy lángol az otthonunk” – mondta megtörten.

A házukat még a TV2 Újratervezés című műsorának csapata újította fel teljesen 2020-ban – akkor alig hittek a szemüknek, amikor meglátták a vadonatúj otthonukat –, most teljesen lakhatatlan lett.

A gyújtogatás előtt a betegesen féltékeny párja részegen többször is halálosan megfenyegette, sőt bántalmazta is Fruzsinát, aki 6 kiskorú gyereket nevel. „Segítséget kértünk favágásnál az egyik fiú barátomtól, szerintem ez volt nála a kiváltó ok, és az, hogy szakítottam vele” – mondta el a nő, aki a gyerekekkel az ominózus éjszakát máshol töltötte, mert féltek az extől. Ez mentette meg az életüket.

A tűzben mindenük odalett, az őrjöngő exét – aki hajnalban benzint locsolt szét a háznál, majd meggyújtotta – letartóztatták. Akár 10 év  börtönbüntetést is kaphat.

Nem tudom egyelőre, hogyan tovább” – panaszolta Fruzsina, aki retteg attól, hogy ha kiszabadul a volt párja, akkor végez vele. Most ideiglenesen önkormányzati lakásban él a gyerekekkel, a helyiek gyűjtést szerveztek a megsegítésükre.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top