nlc.hu
Család

Gyerekei azt hitték Jodie Fosterről, hogy építőmunkás

Gyerekei azt hitték Jodie Fosterről, hogy építőmunkás

Nincs semmi félreértés, maga Jodie Foster akarta így, hogy gyerekei azt higgyék, építőmunkás.

Jodie Foster azt szerette volna, hogy fiai semmi hátrányban ne szenvedjenek attól, hogy ő ismert színésznő, ezért elhallgatta a foglalkozását. A színésznő erről egy tévéműsorban beszélt erről egy tévéműsorban.

“Azt akartam, hogy úgy ismerjenek, mint az anyjukat, aki néha elmegy dolgozni. Egyszerűen nem akartam, hogy összezavarodjanak azzal kapcsolatban, mivel foglalkozom” – mondta Foster, akinek fiai már felnőttek.

Jodie Fostert gyerekei építőmunkásnak hitték

(Fotó: Getty Images)

A most 25 éves, idősebb fiát hároméves korában magával vitte egy forgatásra, de a gyerekek sokáig abban a tudatban éltek, hogy anyjuk építőipari munkás.

“Egy nap elvittem őt a forgatásra, és vettem neki egy kis műanyag szerszámos övet meg ilyesmiket. Aztán azt mondtam neki: »Nézd, ez itt a díszlet, és ez is a díszlet«. Nagyon sokáig azt hitte, építőmunkás vagyok” – mondta a színésznő, aki nemrég interjú adott az nlc.-nek. Az Oscar-díjas, közvetlen színésznővel Zoomon beszélgetett kollégánk.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top