nlc.hu
Család

Harsányi Levente beszámolt a lánykérésről

Harsányi Levente ma is nevet azon, hogyan kérte meg a párja kezét

A rádiós alaposan felkészült a nagy eseményre, ám az élet végül másképp alakította a dolgot.

Harsányi Levente tavaly év végén közölte a nyilvánossággal, hogy megkérte a kedvese, Obersovszky Lara kezét. Bár a híresség tündérmesébe illően szerette volna feltenni a nagy kérdést, az események mindig keresztbe tettek a nagy pillanatnak. A pár Olaszországba utazott, az indulás előtt pedig Leventének sokat kellett gondolkoznia azon, hogy hogyan tudja úgy kivinni a gyűrűt, hogy Larának ne tűnjön fel, mire készül. Szebbnél szebb helyeken jártak, ám a nagy pillanat mégsem jött el.

„Úgy hozta a sors, hogy az utolsó előtti nap mindkettőnkön átfutott egy gyors betegség, és mondtam, most már nem lehet tovább várni, hiszen másnap megyünk haza. Már nem lehetett mit tenni, a fürdőszobában voltam, a zsebemben volt a gyűrű, két köhögés között odamentem, szépen letérdeltem, és átadtam” – mesélte a ma reggeli Mokkában Harsányi Levente, aki nagy izgalom közepette még a dobozt is elfelejtette kinyitni, erre a menyasszonya hívta fel a figyelmét. 

„Nem számítottam rá, hogy majd az Eiffel-tornyon, mindenki előtt fog letérdelni előttem. De nagyon szép helyeken voltunk, gyönyörűeken, és mint kiderült, mindig magánál hordta a gyűrűt” – áradozott kedveséről a jövendőbeli ara. Arra a kérdésre, miszerint mikor lesz az esküvő, egyelőre nem tudtak válaszolni.

Harsányi Levente

Harsányi Levente (Fotó: Schumy Csaba)

De ki is a választottja?

Hosszú évek magánya után Harsányi Levente tavaly tavasszal boldogan újságolta el, hogy rátalált a szerelem. A 20 évvel fiatalabb Obersovszky Lara nem adta magát könnyen a kétgyermekes, 53 éves tévésnek, de Leventét nem sikerült megtántorítania. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top