nlc.hu
Sztárok

Harsányi Levente ismét nősülni készül

Eljegyezte szerelmét Harsányi Levente

A tévés szárnyal a boldogságtól.

Hosszú évek magánya után Harsányi Levente tavasszal boldogan újságolta, hogy rátalált a szerelem. A 20 évvel fiatalabb Obersovszky Lara nem adta magát könnyen a kétgyermekes, 53 éves tévésnek, de Leventét nem sikerült megtántorítania. 

Harsányi Levente

Fotó: Birton Szabolcs

Végül elkezdett kibontakozni a szerelmük, ami nagyszerűen haladt, a műsorvezető pedig nem sokat tétlenkedett abban sem, hogy párját bemutassa gyermekeinek. Úgy tűnik, Levente valóban megtalálta a nagy Ő-t, akit esze ágában sincs elveszíteni, mivel most Instagram-oldalán tudatta a hírt, megkérte Lara kezét, aki ezúttal egy pillanatig sem kérette magát. 

„Nagy és csoda szép nap volt” – írta boldogan a bejegyzésében a műsorvezető, amit ITT lehet megtekinteni. A fotón Lara kezén gyönyörű gyűrű csillog, a kommentszekciót pedig hamar elárasztották a gratulációk. 

„Nem nyilvánítok véleményt az alapján, amit hallok. Nyilván az ember sok mindent hall, a Leventéről is utólag sok mindent hallottam, amikor ismerkedő fázisban voltunk. Pozitívat is hallottam, volt egy-két negatív, ami nem is feltétlenül negatív, csak lehet, nem annyira passzol hozzám. De elég hamar bebizonyosodott, hogy tökéletes hozzám. Az elején elhúzódott a találkozó, két hétig csak írogattunk egymásnak, ő el is utazott, de folyamatosan kontaktban voltunk. De nem adta fel, nekem ez tetszett a legjobban. Hiába nem írtam vissza, ő akkor is folytatta” – nyilatkozta a kapcsolatuk elején Lara. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top