nlc.hu
Sztárok

Harsányi Levente a lánykérés részleteiről

Harsányi Levente érdekes módon kérte meg párja kezét: „Semmi sem úgy zajlott, ahogyan azt elterveztük”

Pedig micsoda romantikus tervei voltak a tévésnek.

Harsányi Levente hosszú évekig a szinglik táborát erősítette, ám az év elején bevallotta, egy 20 évvel fiatalabb nő személyében rátalált a szerelem. Mint kiderült, Obersovszky Lara egyáltalán nem adta magát könnyen a tévésnek, sokáig még az üzeneteire sem válaszolt. Amikor viszont beadta a derekát, onnantól kezdve menthetetlenül egymásba szerettek. 

Harsányi Levente

Fotó: Schumy Csaba

„A következő nagy lépés majd tőlem lesz a szerelmem, Lara irányába, de még ő sem tudja, mert meglepetés lesz. Ha minden ilyen jól alakul, akkor még idén megtörténik ez! Ilyen nőt kívánok mindenkinek, de ő már az enyém! Imádom benne, hogy mindig talál valami jó programot, de azt is élvezem, amikor csak csöndben ülünk egymás mellett, miközben összeér a vállunk. Ha egyedül szeretnék lenni, akkor is vele vagyok, mert mi ketten vagyunk egyek” – nyilatkozta szerelmesen augusztusban Levente, aki nem olyan régen meg is tette ezt a lépést.

A minap jelentette be, megkérte Lara kezét, aki ezúttal gondolkodás nélkül mondott igent. Levente most a Blikknek mesélt a nem mindennapi lánykérésről.

„Nem csak neki volt meglepetés a lánykérés, de nekem is. Számos lehetőséget elterveztem, miként kérem meg a kezét: repülőn, ejtőernyőzés közben, a víz alatt, mert – mint minden férfitársam – én is azt szerettem volna, ha ez a pillanat örökre emlékezetes marad. Nos, az is marad, de persze semmi sem úgy zajlott, ahogyan azt elterveztük. Egy betegség ledöntött minket a lábunkról, ami miatt nem tudtuk tartani magunkat ez eredeti programtervhez. Persze a gyűrű már nálam várta, hogy előkapjam a megfelelő pillanatban, ami aztán egy szállodai szobában jött el. Úgyhogy egy szál fürdőköpenyben letérdeltem, majd feltettem a nagy kérdést, amire Lara igennel válaszolt. Végül elértem a célomat, mert ez az eljegyzés ettől lett egyedi, amit soha nem felejtünk el” – idézte fel a nem túl romantikus, de mindenképpen emlékezetes pillanatot Levente. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top