nlc.hu
Család

Zdroba Patrik és Bádoki Bettina családalapítási tervei

Így fogják hívni Zdroba Patrik és Bádoki Bettina kislányát

A házaspárnak konkrét tervei vannak.

Bár tavaly szeptemberben a pár még azt nyilatkozta, hogy valószínűleg 2023-ban nem kerülhet sor a házasságukra, Zdroba Patrik és Bádoki Bettina mégis kimondták a boldogító igent. Tegnap mindketten az RTL Reggeli vendégi voltak, ahol sok mindent megosztottak a hétköznapjaikról. Mint kiderült, vidékre költöztek egy családi házba, melyet közösen szépítenek.

„Egy óra az út kocsival, az erdőnek a szélén lakunk egy gyönyörű családi házban. Őzikéket, nyulakat, rókákat látunk. Én mindig is vidéki lány voltam, és úgy gondoltam, próbáljuk meg, mert ketyeg az óra, a családtervezés is fejben van már” – mesélte a páros, majd arról is vallottak, hogy a családalapítás is szóba került köztük. Már a jövőben születendő gyermekük neve is megvan. „Szeretnénk kisbabát, Lia lesz a neve” – mondta a beszélgetés során Patrik.

Zdroba Patrik és párja Bádoki Bettina

Zdroba Patrik és párja, Bádoki Bettina (Fotó: Trenka Attila)

Patrik „tipikus” férfi

Az énekes párja elárulta, min szokták összerúgni a port: az egyik kényes téma náluk a mosogatás, ugyanis a híresség rengeteg poharat és tányért vesz elő, amiket aztán Bettinek kell elmosogatnia. 

„Ezen ő nagyon ki tud akadni, nem is összeveszünk, csak összevitázunk, és akkor mindig mondom, hogy jó, hát akkor meg lehet csinálni, valamit legalább te is. Ez a másik, hogy ő az a tipik férfi, hogy mindent én. Ő iszonyatosan trehány. Amin a leginkább összeveszünk és a vita tárgya, az az ő rendetlensége”magyarázta korábban szintén a Reggeliben az influenszer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top