nlc.hu
Sztárok

Ki Zdroba Patrik?

Sokat változott az X-Faktor óta a 30 éves Zdroba Patrik

Zdroba Patrik az X-Faktorban való szereplésével vált ismertté, de a visszahúzódó énekesről sok mindent nem lehet tudni.

Zdroba Patrik 1992. december 27-én született, Szigetváron nőtt fel.  Patrik eleinte csak a kollégái szórakoztatására énekelt, majd 2018-ban megcsillogtatta énekhangját az X-Faktorban, akkor a mentorházig jutott. 2019-ben újult erővel, nagy reményekkel vágott neki a tehetségkutatónak. A válogatón Jennifer Hudson dalával jutott tovább a táborba, ahol mind a két feladattal meggyőzte a mentorokat, a mentorházban pedig az Always című dallal sikerült megkapnia Gáspár Lacitól az élő show-t jelentő „igen”-t. Fejlődése és kitartása egészen a döntőig repítette őt, ahol Ruszó Tibi és Vanek Andor mögött a 3. helyet szerezte meg.

zdroba Patrik akkor és most

Patrik 2019-ben. Az énekes saját bevallása szerint 15 kilót hízott az elmúlt időszakban (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

Barátnőjével esküvőre és családalapításra készülnek

Patrik nem az a féktelenül bulizós és randizós típus, sőt elég nehezen enged magához igazán közel valakit, azonban 2020-ban rátalált a szerelem. 

„Próbáltam magamat taszítani tőle sokáig, nehezebben nyitottam felé, de aztán tényleg beláttam, hogy engednem kell ennek a dolognak, s nem lehetek ennyire bezárkózó” – vallotta be akkor az X-Faktorban ismertté vált énekes.

Zdroba Patrik akkor és most

Betti és Patrik a Nyerő Párosban teszik próbára szerelmüket (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)

A Nyerő Párosban több játékos is megkérdezte Patriktól, hogy miért van ennyi feminin vonása, talán csak nem a saját neméhez vonzódik? Párja, az egykor modellként dolgozó Bádoki Bettina elárulta a BEST magazinnak, milyen férfinak látja kedvesét.

„Először én is azt hittem, hogy a saját neméhez vonzódik. Gondoltam, sebaj, majd haverok leszünk. Írtam is neki este az egyik közösségi oldalon, mennyire jó a hangja, és hogy tetszett az előadása. Elkezdtünk beszélgetni, majd egyszer csak azt írta, hogy gyönyörű vagyok. Itt kezdtem el kételkedni. (…) Az első éjszaka után pedig már tudtam, semmi köze a férfiakhoz. Sőt nála gyengédebb, kedvesebb, szerethetőbb férfi nincs is a világon” – mesélte az énekes szerelme, akit nem érdekel, hogy Patrik még ma is kapja a beszólásokat a neten. 

Bettina, aki nemrég a Best magazinnak azt is elárulta, hogy jövőre összeházasodnak, sőt családalapításra is készülnek: „Közösek a céljaink: elköltözni a bérelt lakásból egy sajátba, olyanba, ahol van egy gyerekszoba. Vagy kettő!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top