nlc.hu
Sztárok

Összeházasodott Zdroba Patrik és Bádoki Bettina

Összeházasodott Zdroba Patrik és Bádoki Bettina – Süt a boldogság az esküvői fotóikról

Bár szeptemberben a pár még azt nyilatkozták, hogy valószínűleg idén már nem kerülhet sor a házasságukra, Zdroba Patrik és Bádoki Bettina mégis kimondták az igent egy anyakönyvvezető előtt, sőt az eseményről néhány csodás fotót is megosztottak.
Zdroba Patrik és Bádoki Bettina

Meglepő, mégis régóta várt fordulat következett be az X-Faktorban ismert Zdroba Patrik és szerelme, Bádoki Bettina kapcsolatában: több halasztás után a pár végre egybekelt.

Házasok vagyunk! Mától férj és feleség. SZERETLEK, BABA

– osztották meg az Instagram-oldalukon a fotóikat, melyek a boldogító igen kimondása után készültek.

A pár legutóbb három hónapja még azt nyilatkozta, hogy a tervük az volt, hogy egy tévéműsor keretében – párként a Nyerő párosban váltak ismertté – kerül majd sor a nagy eseményre, ám mivel a műsort lefújták, ők is esküvő nélkül maradtak. Akkor még azt mondták, hogy idén már aligha kerülhet sor az esküvőre, ám ezek szerint sikerült belehúzniuk. Bettina egy kimondottan modern, nadrággal kombinált menyasszonyi ruhát választott, míg a párja, Patrik a laza elegancia mellett tette le a voksát.

Bár nem voltunk ott, a fotók alapján azt bátran elmondhatjuk, hogy az ifjú pár láthatóan boldog attól, hogy végre hivatalosan is összekötötték az életüket. Hogy lagzi is volt-e? Idővel biztosan kiderül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top